Soekmekaar verzorgt de catering van privé- en bedrijfsevenementen tot 300 personen en is gespecialiseerd in filmsets en fotoshoots. Dit gaat van een privéfeest bij je thuis tot de klok rond backstage catering tijdens meerdaagse studio- of locatie-opnames.

Hierbij werken we met een maandelijks wisselende buffetformule (te bekijken op deze pagina). Vis, vlees en vegetarische gerechten worden hierbij naar eigen voorkeur gecombineerd. Een smakelijk geheel, geïnspireerd door een gastronomie uit alle windstreken.

Glutenintolerant of vegetarisch? In het geval van voedselbeperkingen en/of -voorkeuren stellen wij graag een aangepast menu voor. Ook bij een meerdaagse opdracht kan een voorstel op maat worden uitgewerkt.

Soekmekaar biedt je een artisanale keuken aan: van zelfgebakken brood tot het koekje bij de koffie. Lichte gerechten met verse ingrediënten in de hoofdrol. Naast kwaliteit besteden wij ook aandacht aan de herkomst van onze producten. Voor onze verpakkingen en drukwerk wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen.

In onze aanpak kijken we steeds naar het totaalplaatje. Zo kan Soekmekaar ook voor een selectie passende dranken zorgen. Indien gewenst, staan wij ook in voor het tafelgerei, de decoratie en het personeel.

 

There is no love sincerer than the love of food.
— George Bernard Shaw